Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm dacie rade mi trochę pomóc z naprawieniem błędów w kliencie? z góry dzięki ;) każdy post z wytłumaczeniem naprawieniu

1 błędu = 1 lajk no chyba że 1 osoba mi powie jak naprawić wszystko to poszukam waszych postów i tyle ile jest syserrów tyle lików

wam dam.

niby wszystko mi działa ale mam lagi np na katakumbach na niektórych piętrach i to tragiczne tak się stało po dodaniu nowej binki z skyboxem było wiele edycji klienta i się nie dziwie. ale nie chce się pozbywać skyboxu ani tego co robiłem w nowym kliencie tylko po to aby przywrócić starego klienta.

Pozdro i ślicznę dzięki z góry.

1 Błąd.

0402 00:37:46046 :: ResourceManager::GetResourcePointer: NOT SUPPORT FILE g:\(ÁÖ)Ŕ̸̹Ł\3d\õŔDZşąý»ç\õŔDZşąý»ç02.psd

2 Błąd.

0402 00:12:18905 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

3 Błąd.

( Co do tego błędu to czytałem trochę na forach itd no i piszecie że coś w index jest zle wpisane lecz problem, niemam żadnego ID w npclist o ID 40220 )

0402 00:23:19603 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 40220

4 Błąd.

0402 00:33:21021 :: Damage is equal or below 0.

5 Błąd.

0402 00:37:42522 :: CreateFromMemoryFile: Cannot create texture

jeszcze raz dzięki.

69sf.png

Opublikowano

4 Błąd.

0402 00:33:21021 :: Damage is equal or below 0.

w item proto ktorys item ma dmg rowny 0

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Skoro nie ma takiego ID to go dodaj sam :)

nie rozumiesz. ten błąd wywala jak wpis w npc list w root jest zle wpisany lecz problem jest taki że nie mam wogule takiego wpisu o id 40220.

69sf.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...